Altid 137.000 produkter på lager

Køb Fiat tagbøjler

til tagrælling, fikseringspunkter, regnrende, normalt tag og T-not profil

Igennem årtier af erfaring og igennem mange års markedslederskab i tagbøjle after car markedet, har Rameder udviklet sig til eksperten for Fiat tagbøjler. Vi sælger Fiat tagbøjler tra Thule, F.LLO Menabo og Yakima. Vi kender vores sortiment, vi kender alle tagbøjle producenter og vi kender fordele og ulemper af de forskellige Fiat tagbøjle systemer. Dermed er vi i stand til at præsentere dig, ud fra alle systemer på markedet, de for dig nemmeste og hurtigste til at montere tagbøjle systemer.

Vores konfigurator blev udviklet for at lette dig køretøjsudvalget og senere produktudvalget. Igennem den grupperede fremvisning på denne side er det nu meget nemmere at selektere dit køretøj ud af den meget store produktportefølje fra Fiat. I det næste konfiguratior skridt kan du bestemme endnu nærmere dit Fiat model.

Fiat tagbøjler

Fiat Dachträger

Vi fører tagbøjler i OEM kvalitet til din Fiat. Tagbøjlen understreger de naturlige linjer af din Fiat og bliver dermed til en integreret del af køretøjsdesignet. Montagen af tagbøjlen sker i få minutter og Fiat tagbøjlen er TÜV prøvet og kendetegnet med GS tegnet. Holdbarhed og sikkerhed er ligeså produktegenskaber som mangfoldigheden af Fiat tagbøjlen.

  • til alle tagarter
  • til transport af tagbokse, cykelholdere, kanu og kajak
  • mindre støjende tagbøjle systemer
  • lette stål og aluminium byggeart
skridt tilbage

Rameder anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige service. Ved at surfe videre i online-shoppen accepterer du brugen af cookies. Læs mere i bestemmelserne om databeskyttelse.

Ok, jeg accepterer