Menu

Impressum

Ansvarshavende redaktør og webmaster for planlægning, implementering og vejledning vedr. internetindholdet samt for for administrationen af domænet rameder.dk ist die Firma Rameder Anhängerkupplungen und Autoteile GmbH er firmaet Rameder Anhängerkupplungen und Autoteile GmbH.

Oplysninger i henhold til § 5 i TMG

Udbyder Rameder Anhängerkupplungen und Autoteile GmbH
Am Eichberg Flauer 1
07338 Leutenberg / OT Munschwitz
Tyskland
Kontakt Tel: +49 3 67 34 / 35 416
Fax: +49 3 67 34 / 35 315
E-Mail: info@rameder.dk
Kontakt vedr. internetpræsentation Lars Steinbrügger webmaster@rameder.dk
repræsenteret ved direktørerne / tegningsberettigede personer Dr. David Gabrysch, Gregory Peacock, Marcus Vollbrecht
Selskabets hovedkontor Leutenberg / OT Munschwitz
Handelsregister-nr. Byretten i Jena, HRB 507041
CVR-nr. DK12681658

Henvisninger

Ophavsretserklæring

Alle bidrag og illustrationer der offentliggøres på denne internetside er ophavsretligt beskyttet. Enhver brug, der strider mod loven om ophavsret kræver forudgående, skriftligt samtykke fra udbyderne. Det gælder i sær for kopiering, bearbejdning, oversættelse, lagring, distribution eller gengivelse af indhold i databaser eller andre elektroniske medier og systemer. Fotokopier og downloads af internetsider må kun udfærdiges til personlig, privat og ikke-kommerciel brug.

Hvis indhold på denne side ikke er oprettet af operatøren, respekteres tredjemands ophavsret. Den form for indhold mærkes som sådan. Virksomheden Rameder Anhängerkupplungen und Autoteile GmbH er certificeret af LGA InterCert certificeringsselskab mbH iht. DIN EN ISO 9001:2008

Ansvarsfrihed

DISCLAIMER: Indholdet på denne internetside undersøges med størst mulig omhu. Alligevel påtager udbyderen sig intet ansvar for de indeholdte informationers rigtighed, fuldstændighed og aktualitet. Brugen af hjemmesiden og dens data sker på eget ansvar. Vi er ikke ansvarlige for skader eller tab, der direkte eller indirekte er opstået i forbindelse med brugen af vores internetside.

Denne internetside indeholder links til eksterne hjemmesider tilhørende tredjemand. Vi har ingen indflydelse på indholdet af disse sider. Indholdet i eksterne links kontrolleres ikke af os. Det er de pågældende udbyderes ansvar. Linkene skal kun fungere som yderligere informationskilde for den pågældende bruger. De udgør ikke nogen anbefaling.

Varemærkebeskyttelse

Registrerede varemærker tilhører de juridiske indehavere.

EU kommissionens online platform til bilæggelse af tvister

Klageprocedure via online tvistbilæggelse for forbrugere (OS): https://ec.europa.eu/consumers/odr/.
Vi er hverken villige eller forpligtede til at deltage i en procedure om tvistbilæggelse for et forbrugervoldgiftsorgan.

Foto Credits

BILLEDER OG GRAFIK: © Istockphoto.com, Fotolia.com, Producent, Rameder