Menu

Køb bagagerumsbakker fra onlineforhandler

I mange år har vi været en stor distributør af bagagerumsbakker til en bred vifte af køretøjstyper. Du har valget mellem en universelt eller en køretøjsspecifikt bagagerumsbakke til dit køretøj. Begge varianter har hver deres fordele. På denne vejledningsside forklarer vi alt hvad du behøver at vide om bagagerumsbakker, så du derefter kan bestille den rigtige bagagerumsbakke, til den bedste pris fra Rameder.

Med en bagagerumsbakke beskytter du dit bagagerum mod snavs, skidt og andre urenheder! Vælg en universel bagagerumsbakke, eller en bagagerumsbakke, der passer til dit køretøj med vores enkle valg af køretøj. Vores valg fører dig via producent, model og byggeår direkte til det passende produkt.

Køb nu
Bagagerumsforing i køretøjet

Indholdsfortegnelse

 1. Fordele og egenskaber
 2. Universal- og køretøjstilpassede versioner
 3. Køb bagagerumsbakker - med vores bilfinder

1. Fordele og egenskaber

Hvor hurtigt går det? Yoghurten fra supermarkedet havde et hul, børnenes mudderfarvede gummistøvler blev tankeløst anbragt i bagagerummet, eller flasken med reserveolie blev ikke skruet ordentligt fast - resultatet er altid det samme: en smudsplet på en ellers pæn overflade, som kun kan fjernes med en stor indsats og endnu flere rengøringsmidler under den årlige rengøring.

Hvad er midlet? En bagagerumsbakke fra Rameder! Der let og ubesværet kan fjernes fra bilen efter mindre ulykker, der involverer snavs, mad eller andre væsker som maling, lak og olie, og plastbelægningen gør den også let at rengøre.

Fordele ved bagagerumsbakker:

 • Beskyttelse mod forurening i bagagerummet
 • særdeles slidstærk
 • langtidsholdbar
 • perfekt tilpasning
 • tilgængelig til næsten alle køretøjer
 • nem at rengøre
Fordel med bagagerum

2. Universal- og køretøjstilpassede versioner

universelle bagagerumsbakker

Vi skelner mellem to forskellige typer: den universelle og den køretøjstilpassede bagagerumsbakke. Som navnet siger, kan universelle bagagerumsbakker bruges universelt, hvilket betyder, at de passer i næsten ethvert køretøj. Fordi de ikke er tilpasset i størrelse, er de betydeligt billigere at fremstille end det køretøjstilpassede produkt.

Universelle bagagerumsbakker

Fordele ved universelle bagagerumsbakker

 • billigere end en køretøjstilpasset bagagerumsbakke
 • passer til mange køretøjer
 • meget robust materiale
 • nem at rengøre
køb universal bagagerumsbakke

køretøjstilpasset bagagerumsbakke

Disse bakker er specielt skræddersyet til bagagerummet på hvert køretøj og tilbyder 100% pasform. Hjørnerne og kanterne på dit bagagerum blev taget i betragtning under produktionen - bakken er derfor garanteret til at forhindre glidning under kørsel, og bagagerummet forbliver beskyttet selv på de ujævneste ture og i de skarpeste hjørner.

Køretøjstilpasset bagagerumsbakke

Fordele ved køretøjstilpassede bagagerumsbakker

 • skræddersyet direkte til det pågældende køretøj
 • nem at lægge fast og fjerne igen
 • meget robust materiale
 • nem at rengøre
køb køretøjstilpassede bagagerumsbakker

3. Køb bagagerumsbakker - med vores bilfinder

At finde det optimale, og frem for alt passende produkt, er ikke noget problem for os. Det er meget irriterende at opdage, at det forkerte produkt blev bestilt ved udpakning af ordren. For at undgå sådanne situationer har vi udviklet vores bilfinder, der med blot et par klik, gør det endnu nemmere for dig at vælge det produkt, der er specielt produceret til dit køretøj. Alt hvad du behøver at vide er, hvilken type køretøj du kører i - du finder alle de nødvendige oplysninger i dit køretøjs registreringsdokument og/eller køretøjets navn.

Se et eksempel på bagagerumsbakke

Oversigt over bilproducenter

vælg køretøj her