Altid 137.000 produkter på lager

Fodmåtte køb, intet nemmere end det...

Vi tilbyder dig en række køretøjsspecifikke og universelle fodmåtter til næsten en hver køretøjstype. Lige meget om du søger tekstil fodmåtter eller gummi fodmåtter, her på siden er du rigtig.

Fodmåtte

Hvordan får jeg passende fodmåtter til min bil?

Fodmåtter til alle køretøjer

I vores onlineshop er køb af fodmåtter børnenem. Du vælger bare under "specifikke fodmåtter" dit bilmodel og med det samme får du vist passende fodmåtter til din bil. Om du nu kører en VW Golf VII, Opel Astra, Audi A3 eller Ford Fiesta, vi kan næsten til alle køretøjer, tilbyde et passende specifik fodmåttesæt.


Fordele af en fodmåtte:

 • + meget slidstærk
 • + skridsikker
 • + lang holdbarhed
 • + perfekt tilpasset
 • + høj passform
 • + meget robust materiale
 • + meget hurtig rengøring
 • + beskytter fodrummet mod slitage og fugtighed

4-dele gummi fodmåttesæt

Hvilke forskelle er der hos materialet som fodmåtterne består af?

Fodmåtter af velour eller nålefilt

Fodrummet i bilen er hele tiden udsat for meget høj belastning igennem stød, slibende eller spidse hæl. Dertid følger stærk forurening og fugtighed. Vores fodmåtter af velour eller nålefilt er derfor meget vedvarende og gnidfast og holder bilfodrummet i høj omfang tør og ren.


Fodmåtten på chaufførsiden er bearbejdet med en farvelig stof forstærkning og nålefilt måtten har et gummilag, som holder den høje slitage stand. Undersiden af måtterne er belagt med et lag, som sikrer skridsikkerhed. Desuden er måtterne vandtæt og dermed også optimalt egnet til at beskytte mod skader, igennem rust, på blikken.


Nålefilt fodmåtte og en velour fodmåtte

Sammenligning: nålefilt fodmåtte og en velour fodmåtte

Gummilag på bagsiden af en bil fodmåtte

Gummilag på bagsiden af en bil fodmåtte

Nålefilt fodmåtte med gummilag ovenover

Nålefilt fodmåtte med gummilag ovenover

Velour måtte med forstærkning

Velour måtte med forstærkning


Gummi fodmåtter

Gummi fodmåtterne er især egnet til den kolde og fugtige årstid. Egenskaberne af gummi sørger for at fodmåtterne er skridsikker. Men en af de vigtigste aspekter er vandtætheden. Denne egenskab af gummi fodmåtten er af betydning, fordi så vand eller forholdsvis fugtighed kan nå til bunden af bilen.


Dette kan forhindre skader, som rust på chassiet eller elektronikken. Desuden er det vigtigt at det ikke fører til skimmel og dårlig lugt dannelse - din sundhed bliver beskyttet og eventuel ildebefindende forhindres.


Vores gummi fodmåtter består af første klasses klvalitet og perfekt passform. Det materiale af høj kvalitet er lugtfri og igennem det patenterede reliefmønster, garanteres en sikker stand af skoene under kørslen. Nopperne på undersiden af fodmåtten sørger for at fodmåtterne sidder fast i en hver situation.


Detailbillede af en gummi fodmåtte inkl. markering til udskæring

Detailbillede af en gummi fodmåtte inkl. markering til udskæring


Tilskæret gummi fodmåtte i en VW Golf Vi

Tilskæret gummi fodmåtte i en VW Golf Vi

Ud af hvor mange dele består et fodmåttesæt?

Fodmåtter komplet sæt

Et fodmåttesæt, lige meget om det er gummi, velour eller nålefilt, består af fire dele. Hver en fodmåtte til chaufføren og sidemanden, ligesom to fodmåtter til bagsæden. Køreteøjsspecifikke fodmåtter er netop tilskæret til køretøjet, om det er Mercedes E-klasse, BMW 3er eller Kia Sorento.


4 dele fodmåtte komplet sæt

Værd at vide omkring universelle bil fodmåtter

Universelle fodmåtter af gummi, velour eller nålefilt.

Vi har mange universelle fodmåtter i sortimentet, lige meget om det er gummi, velour eller nålefilt måtter. Disse skelner sig ikke i kvalitet fra de køretøjsspecifikke fodmåtter, er dog med prisen lidt billiger, da fremstillings processen er beregnet til mængde og skæremaskinen ikke skal justeres påny til hver bil.


universelle fodmåtter

 • + prisfordel
 • + premium kvalitet
 • + meget robust materiale
 • + enkel rengøring
 • - tilskæring nødvendig

køretøjsspecifikke fodmåtter

 • + perfekt tilskæret til din bil
 • + OEM kvalitet
 • + meget robust materiale
 • - lidt dyrere end universelle fodmåtter

Tilskæring af universelle fodmåtter, sådan gøres det

Gummi fodmåtter har skærelinier på kanten af måtten og muliggør en helt enkelt tilskæring. Nemmest kan gummi fodmåtterne bearbejdes med en tæppekniv eller en cutter. Sørg venligst for at du ved tilskæring af gummi fodmåtten har et fast underlag. Hvis det er nødvendig, så brug også arbejdshandsker - fås hos os i shoppen.


Detajlbillede af gummi fodmåtte inkl. skærekant

Detajlbillede af gummi fodmåtte inkl. skærekant.

Rameder anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige service. Ved at surfe videre i online-shoppen accepterer du brugen af cookies. Læs mere i bestemmelserne om databeskyttelse.

Ok, jeg accepterer