Menu

Køb fodmåtter online

Vi tilbyder en række køretøjstilpassede og universelt egnede fodmåtter til næsten alle typer af køretøjer. Uanset om du leder efter tekstil- eller gummifodmåtter - finder du dem på denne side.

Indholdsfortegnelse

 1. Hvordan finder jeg de rigtige fodmåtter til min bil?
 2. Gummifodmåtter
 3. Hvor mange dele består et sæt fodmåtter af?
 4. Vælg fodmåtter til dit køretøj her

1. Hvordan finder jeg de rigtige fodmåtter til min bil?

Auto fodmåtter til alle køretøjer

I vores onlinebutik er det en barneleg at købe auto fodmåtter. Vælg blot din køretøjsmodel under "tilpassede fodmåtter", så vises de rigtige fodmåtter til din bil. Uanset om du kører en VW Golf VII, Opel Astra, Audi A3 eller Ford Fiesta, kan vi tilbyde et skræddersyet, specifikt sæt fodmåtter til næsten alle køretøjer.

Fordele ved en auto fodmåtte:

 • særdeles slidstærk
 • skridsikker
 • langtidsholdbar
 • perfekt tilpasning
 • høj nøjagtighed af pasform
 • meget robust materiale
 • meget hurtig at rengøre
 • beskytter fodbrønden mod slitage og fugt

2. Gummifodmåtter

Gummifodmåtter er specielt velegnede til den kolde og fugtige sæson. På grund af gummiets egenskab, er fodmåtterne trin- og skridsikre. Men et af de vigtigste aspekter er tætheden for vand. Denne egenskab ved gummimåtten er vigtig, fordi den forhindrer vand eller fugt i at komme ind på køretøjets gulv.

Dette kan forhindre følgeskader som rust på karrosseriet eller i det elektriske system. Det er også vigtigt, at dette forhindrer dannelse af skimmel og lugt - dit helbred er beskyttet, og ethvert ubehag undgås.

Vores gummifodmåtter er alle i OEM-kvalitet og har en nøjagtig pasform. Materialerne af høj kvalitet, har en lav lugt og det patenterede reliefmønster sikrer et sikkert greb om skoene under kørsel. Nubemønsteret på undersiden af ​​fodmåtten sikrer, at fodmåtten ikke glider under nogen kørselssituation.

køb gummifodmåtter
 • Gummifodmåtter
 • Gummifodmåtter

  3. Hvor mange dele består et sæt fodmåtter af?

  Et sæt fodmåtter, hvad enten det er lavet af gummi, velour eller nålefilt, består af fire dele. En matchende fodmåtte til føreren og passageren samt to fodmåtter bagtil. De køretøjstilpassede fodmåtter er præcist skræddersyet til det respektive køretøj, hvad enten det er Mercedes E-klasse, BMW 3-serie eller Kia Sorento.

  køb tilbehør til fodmåtter

  4. Vælg fodmåtter til dit køretøj her

  Fodmåtter er tilgængelige til alle køretøjer, og vi har de rigtige fodmåtter til næsten alle modeller i vores sortiment. Vi har udviklet denne vælger, så vi hurtigt og nemt kan tilbyde dig det rigtige sæt til din bil. Klik blot igennem ved at vælge din bilproducent i første trin, så får du kun vist de 100% matchende produkter med et overblik.

  Dørmåttefinder

  Oversigt over bilproducenter

  vælg køretøj her