Altid 137.000 produkter på lager

Køb cykelholder ganske enkelt …

Leder du efter en cykelholder? Hos os finder du cykelholdere til fastgørelse på anhængertrækket, på bagklappen og til tagmontering. Vi forhandler cykelholdere fra Thule, Atera, MFT, Cykell eller vores eget mærke "Rameder" Hos os finder du også tilbehør til din cykelholder.

Hvilken cykelholder passer til mig?Anhängerkupplung Fahrradträger
Cykelholder til anhængertrækket

Der kan bekvemt og meget sikkert transporteres to til fire cykler samtidig –selv tunge el-cykler kan på den måde komme med på rejsen. Holderens placering på anhængertrækket, hvor den er beskyttet mod fartvinden, har næppe nogen effekt på køredynamikken. Den er desuden let at montere og har en behagelig læssehøjde.

Ved hjælp af opkørselsskinner (fås som ekstraudstyr) forløber læsningen endnu mere bekvemt. Desuden sørger smarte nedklapningsmekanismer for, at adgangen til bagagerummet opretholdes. Nogle holdersystemer kan vha. tilbehørsartikler, som f.eks. bagagebokse eller transportbakker, forvandles til sande allround-transportholdere. Til flittige brugere anbefaler vi denne holdervariant.

Du har følgende fordele:
+ til alle biler med anhængertræk
+ også til cabriolet, sportscoupé og små biler
+ til op til fire cykler
+ egnet til el-cykler
+ behagelig montering og læssehøjde
+ bagagerummet forbliver tilgængeligt
+ praktisk tilbehør, som f.eks. opkørselsskinner, bagagebokse, osv.

Cykelholdere til montering på taget

Klassikeren – som følge af dens gunstige anskaffelsespris er denne holdervariant meget populær, men har dog for det meste kun plads til én cykel. Den der har brug for en „parkeringsplads“ nr. to, kommer ikke uden om at købe en holder mere. Til montering af cykelholderen på lastholdersystemet kræver der kun lidt plads, og dermed er der ved siden af plads nok til en tagboks eller en kanoholder. Til lette til mellemtunge cykler er en tagcykelholder en god og billig transportløsning!

Dach-Fahrradträger
Du har følgende fordele:
+ til alle biler med taglast og lastholdersystem
+ fordelagtig anskaffelsespris
+ bagagerummet forbliver tilgængeligt
+ enkel montering på lastholdersystemet

Cykelholdere til montering på bagklappen
Cykelholdere til montering på bagklappen

Denne holdervariant er mest egnet til to eller tre cykler. Ved hjælp af fleksible surringsbånd og kroge placeres holderen hurtigt og sikkert på bagklappen. Det sikrer en komfortabel montering - og læssehøjde.

Cykelholderen er i videst muligt omfang beskyttet mod fartvinden og gør sig dermed næppe bemærket mht. køredynamik og vindstøj. For lejlighedsvise brugere er holdere til bagklappen med hensyn til pris, ydelse og komfort et optimalt alternativ til cykelholdere til anhængertrækket.

Du har følgende fordele:
+ til op til tre cykler
+ med tilbehør maks. fire cykler
+ fordelagtig anskaffelsespris
+ behagelig montering og læssehøjde
+ pladsbesparende opbevaringsmulighed
+ let og enkel at klappe sammen

eBike - Hvilken cykelholder egner sig til den?

eBike cykelholder

Praktisk: Cykelholder med opkørselsrampe letter læsningen med
en eBike.

Almindelige el-cykler vejer inkl. batterier 20 til 30 kg, og dermed op til det dobbelte af en normal trekking-model. Desuden er stel og påbygningsdele som regel mere massive i konstruktionen og dermed fylder de mere.

Der er altså to begrænsende faktorer for holdersystemer: den tilladte totalvægt og for småt dimensionerede holdere og stativskinner. Før der træffes beslutning om køb, bør disse parametre derfor sammenlignes. Det er bedst at planlægge med reserver, hvis cyklen på et senere tidspunkt byttes ud med en tungere model.

Desuden gælder det om at være opmærksom på bilens kugletryk og cykelholderens egenvægt. Hvis man lægger cyklernes samlede vægt sammen med holderens vægt, så må resultatet ikke ligge højere end bilens kugletryk.

Men selv om det hele passer: Der kan ikke transporteres mere end to eBikes på almindelige holdersystemer, mens mange holdere kan klare tre til fire standard-cykler. Produkter til montering på taget eller bagklappen kan, alene på grund af læsseergonomien, ikke anbefales. Varianter til montering på anhængertrækket har vist sig optimale.

Tip: Hvis man afmonterer batterierne til transporten, kan man spare nogle kilo.

Findes der cykelholdere til små motorcykler eller scootere?

Allround holder til bagageklap

Nyttelast 130 kg, kan klappes ned
Hjulstørrelser 16 - 28", TÜV/GS-kontrolleret

Oplysninger
Speciel cykelholder

Vores allround cykelholder til bagklappen er den mest velegnede til sikker transport af scootere, små motorcykler eller trehjulede cykler til handicappede.

Allround-holdere til bagklappen repræsenterer høj kvalitet, sikkerhed og let montering.

Hvordan fastgøres cykelholderne på anhængertrækket?

Skrueforbindelse
Skrueforbindelse

Her skubbes cykelholderen vandret ind på anhængertrækkets kuglehoved. Derefter justeres holderen vandret og fastlåses ved hjælp af fikseringsskrue og skruenøgle.

+ Prisfordel i forbindelse med cykelholder


Schraubverbindung
Spændeanordning

Med spændeanordningen sættes holderen ned på anhængertrækkets kuglehoved oppefra. Derefter trykkes håndtaget helt ned, og holderen sidder fast.

+ Cykelholder-fastgørelsen kan aflåses
+ Lille monteringsarbejde

Rameder anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige service. Ved at surfe videre i online-shoppen accepterer du brugen af cookies. Læs mere i bestemmelserne om databeskyttelse.

Ok, jeg accepterer