Menu

Producenter af anhængertræk og kabelsæt

Vi præsenterer dig her de vigtigste producenter af anhængertræk og kabelsæt. Om det er Westfalia, Bosal, Oris, Brink, MVG eller Hook samt ALKO. Det er alle sammen anhængertræk producenter, der imponerer på området med deres kvalitet og erfaring.

Brink anhængertræk

Brink anhængertræk

Brink er leverandør til næsten alle bilproducenter og kan derfor allerede lige efter lanceringen af en ny bil levere et passende anhængertræk. Samarbejdet med bilproducenterne er så vidtgående, at Brink allerede under bilens skitsefase arbejder sammen med bilproducenten. Allerede to til tre år inden bilen sættes i produktion, er specialisterne fra Brink Towing Systems i gang med at udvikle et anhængertræk, som passer perfekt til den pågældende bil. Derfor er kvalitet også et helt centralt begreb for Brink Group B.V..

læs mere

Westfalia anhængertræk

Westfalia anhængertræk

Med mere end 12 millioner producerede Westfalia anhængertræk til personbiler og lette erhvervskøretøjer tæller Westfalia anhængertræk blandt verdens førende producenter inden for området anhængertræk. Westfalia anhængertrækket udvikles i tæt samarbejde med bilindustrien specielt til hver bilmodel.

læs mere

Bosal & Oris anhængertræk

Oris anhængertræk

Som udviklingsleverandør udvikler og fremstiller Oris anhængertræk OEM-proudkter til den internationale bilindustri. Årtiers knowhow anvendes til at udvikle effektive Oris anhængertræk, der er skræddersyet efter kundernes behov. Ud over kundespecifikke krav glider aktuelle emner som miljø, demografisk forandring og individualisering ind i udviklingen af Oris anhængertræk.

læs mere

GDW anhængertræk

GDW anhængertræk

Den i 1952 grundlagte GDW-gruppe udvikler, fremstiller og sælger et bredt udbud af anhængertræk i Europa. Alle GDW-anhængertræk fremstilles efter de højeste kvalitets- og sikkerhedsstandarder. GDW-gruppen omfatter i dag fem produktionslokaliteter i Vesteuropa. Hvert år udvikles der mere end 60 nye GDW-anhængertrækmodeller.

læs mere

AL-KO anhængertræk

AL-KO anhængertræk

Som familievirksomhed er ALKO anhængertræk med 50 lokaliteter og mere end 3.600 medarbejdere på alle dele af kloden en globalt agerende teknologivirksomhed, der hører til de førende udbydere inden for områderne, køretøjsteknik, have, hobby, luftteknik og anhængertræk. ALKO anhængertræk-eksperten.

Auto Hak anhængertræk

Auto Hak anhængertræk

Med mere end 40 års erfaring har Autohak anhængertræk udviklet sig til en af de største producenter og sælgere af anhængertræk til personbiler og transportere. I den polske anhængertræk-producents program befinder der sig for tiden over 1900 Autohak-anhængertræk til de mest forskelligartede bilmodeller.

MVG anhængertræk

MVG anhængertræk

MVG anhængertræk udvikler, konstruerer og producerer siden 1972 med succes anhængertræk og kabelsæt til personbiler og erhvervskøretøjer. Den mest moderne produktionsteknik, overvåget af procesledsagende kvalitetskontroller, sikrer en fremragende produktkvalitet og gør MVG anhængertræk til en pålidelig partner til bilbranchen når det drejer sig om anhængertræk.

Imiola Anhängerkupplung

Imiola anhængertræk

Virksomheden IMIOŁA HAK-POL blev grundlagt i 1991. Deres speciale er produktion af anhængertræk til over 500 bilmærker, både til biler og lastbiler. Produkterne er fremstillet ved hjælp af den nyeste teknologi, dvs. med laser- og plasmamaskiner samt CNC-fræsemaskiner.

Prof Svar anhængertræk

Prof Svar anhængertræk

Prof Svar anhængertræk blev grundlagt i 1994 med det formål at udvikle og producere anhængertræk. I forbindelse med den vellykkede produktudvikling for mærket SKODA skete der inden længe en udvidelse af fabrikken. I dag er Prof Svar den største producent af anhængertræk i Tjekkiet.

BOSStow Anhängerkupplung

BOSStow anhængertræk

Som producent og handelsselskab, udvikler BOSStow egnede anhængertræk og holderbeslag til et stort segment af køretøjer. Innovative løsninger til den nyeste generation af mobilitet, såvel som amerikansk importerede, klassiske biler og autocampere Kundeorienterede produkter og løsninger med mange års erfaring på det europæiske marked.

ECS kabelsæt

ECS kabelsæt

ECS Electronics BV har specialiseret sig som førende udbyder på det europæiske marked mht. udvikling og produktion af kabelsæt til anhængertræk og elektroniske komponenter. Virksomhedens hovedkontor, der blev grundlagt i 1988, befinder sig i Breda (Holland). Firmaet er kendetegnet ved, at det leverer kabelsæt til næsten enhver biltype og af en fremragende kvalitet.

Erich Jaeger kabelsæt

Erich Jaeger kabelsæt

Virksomheden ERICH JAEGER udvikler og producerer siden 1927 stikkontakter og kabelsæt af høj kvalitet. Ud over mange kendte bil- og kommercielle køretøjsproducenter, tilhører også virksomheder fra andre brancher til kundestammen. Perfekte løsninger og højeste kvalitet er de standarder, der er afgørende.

TrailTec kabelsæt

TrailTec kabelsæt

I sine 25 år på markedet er firmaet i de foregående år primært blevet kendt for sine autogas-eftermonteringssystemer. Her indtager virksomheden i øjeblikket toppositionen i hele Polen. Efter i starten at have produceret enkle biltilbehørsdele har man allerede siden 1996 koncentreret sig om produktionen af kabelsæt til alle biltyper til anvendelse over hele verden. Med etableringen af et forsknings- og udviklingscenter i 2011 sørger man for også i fremtiden at have innovative produkter.