Altid 137.000 produkter på lager

Producenter af anhængertræk og kabelsæt

Vi præsenterer dig her de vigtigste producenter af anhængertræk og kabelsæt. Om det er Westfalia, Bosal, Oris, Brink, MVG eller Hook samt ALKO. Det er alle sammen anhængertræk producenter, der imponerer på området med deres kvalitet og erfaring.


Brink anhængertræk

Thule

Brink er leverandør til næsten alle bilproducenter og kan derfor allerede lige efter lanceringen af en ny bil levere et passende anhængertræk. Samarbejdet med bilproducenterne er så vidtgående, at Brink allerede under bilens skitsefase arbejder sammen med bilproducenten. Allerede to til tre år inden bilen sættes i produktion, er specialisterne fra Brink Towing Systems i gang med at udvikle et anhængertræk, som passer perfekt til den pågældende bil. Derfor er kvalitet også et helt centralt begreb for Brink Group B.V..


Westfalia anhængertræk

Westfalia

Med mere end 12 millioner producerede Westfalia anhængertræk til personbiler og lette erhvervskøretøjer tæller Westfalia anhængertræk blandt verdens førende producenter inden for området anhængertræk. Westfalia anhængertrækket udvikles i tæt samarbejde med bilindustrien specielt til hver bilmodel.


Bosal anhængertræk & Oris anhængertræk

Bosal Oris

Som udviklingsleverandør udvikler og fremstiller Bosal anhængertræk og Oris anhængertræk OEM-proudkter til den internationale bilindustri. Årtiers knowhow anvendes til at udvikle effektive Bosal anhængertræk og Oris anhængertræk, der er skræddersyet efter kundernes behov. Ud over kundespecifikke krav glider aktuelle emner som miljø, demografisk forandring og individualisering ind i udviklingen af Bosal anhængertræk eller Oris anhængertræk.


GDW anhængertræk

GDW

Den i 1952 grundlagte GDW-gruppe udvikler, fremstiller og sælger et bredt udbud af anhængertræk i Europa. Alle GDW-anhængertræk fremstilles efter de højeste kvalitets- og sikkerhedsstandarder. GDW-gruppen omfatter i dag fem produktionslokaliteter i Vesteuropa. Hvert år udvikles der mere end 60 nye GDW-anhængertrækmodeller.


AL-KO anhængertræk

AL-KO

Som familievirksomhed er ALKO anhængertræk med 50 lokaliteter og mere end 3.600 medarbejdere på alle dele af kloden en globalt agerende teknologivirksomhed, der hører til de førende udbydere inden for områderne, køretøjsteknik, have, hobby, luftteknik og anhængertræk. ALKO anhængertræk-eksperten.


Auto Hak anhængertræk

Auto Hak

Med mere end 40 års erfaring har Autohak anhængertræk udviklet sig til en af de største producenter og sælgere af anhængertræk til personbiler og transportere. I den polske anhængertræk-producents program befinder der sig for tiden over 1900 Autohak-anhængertræk til de mest forskelligartede bilmodeller.


MVG anhængertræk

MVG

MVG anhængertræk udvikler, konstruerer og producerer siden 1972 med succes anhængertræk og kabelsæt til personbiler og erhvervskøretøjer. Den mest moderne produktionsteknik, overvåget af procesledsagende kvalitetskontroller, sikrer en fremragende produktkvalitet og gør MVG anhængertræk til en pålidelig partner til bilbranchen når det drejer sig om anhængertræk.


ECS kabelsæt

ECS

ECS Electronics BV har specialiseret sig som førende udbyder på det europæiske marked mht. udvikling og produktion af kabelsæt til anhængertræk og elektroniske komponenter. Virksomhedens hovedkontor, der blev grundlagt i 1988, befinder sig i Breda (Holland). Firmaet er kendetegnet ved, at det leverer kabelsæt til næsten enhver biltype og af en fremragende kvalitet.


Erich Jaeger kabelsæt

Erich Jaeger

Virksomheden ERICH JAEGER udvikler og producerer siden 1927 stikkontakter og kabelsæt af høj kvalitet. Ud over mange kendte bil- og kommercielle køretøjsproducenter, tilhører også virksomheder fra andre brancher til kundestammen. Perfekte løsninger og højeste kvalitet er de standarder, der er afgørende.


Prof Svar anhængertræk

Prof Svar

Prof Svar anhængertræk blev grundlagt i 1994 med det formål at udvikle og producere anhængertræk. I forbindelse med den vellykkede produktudvikling for mærket SKODA skete der inden længe en udvidelse af fabrikken. I dag er Prof Svar den største producent af anhængertræk i Tjekkiet.


AC kabelsæt

AC

I sine 25 år på markedet er firmaet i de foregående år primært blevet kendt for sine autogas-eftermonteringssystemer. Her indtager virksomheden i øjeblikket toppositionen i hele Polen. Efter i starten at have produceret enkle biltilbehørsdele har man allerede siden 1996 koncentreret sig om produktionen af kabelsæt til alle biltyper til anvendelse over hele verden. Med etableringen af et forsknings- og udviklingscenter i 2011 sørger man for også i fremtiden at have innovative produkter.


Volta kabelsæt

Volta

Firmaet VOLTA, der har været etableret på markedet i mere end 25 år, er vores leverandør af elektroniske moduler af høj kvalitet. Ifølge dens egne oplysninger vil virksomheden gennem en kontinuerlig udbygning af sine kompetencer tilbyde sine kunder løsninger inden for området bil-el og -elektronik fra egen produktion.


Rameder anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige service. Ved at surfe videre i online-shoppen accepterer du brugen af cookies. Læs mere i bestemmelserne om databeskyttelse.

Ok, jeg accepterer