Menu

Rameder Best Price-garanti

Vi står ved vores priser. Hvis du dog får en sammenlignelig anhængertræk, et anhængertræk komplette sæt eller et kabelsæt fra en anden forhandler til en billigere pris, bedes du udfylde nedenstående formular, så sælger vi det produkt, du har købt hos Rameder, 75 kr. billigere end konkurrencen.

Vi garanterer dig den bedste pris
  • Vis os varen og forhandleren med et nøjagtigt link til hjemmesiden.
  • Indlæs f.eks. uddrag en brochure eller send os tilbuddet pr. Fax.
  • Vi tjekker forhandlerens tilbud inden for 1-2 arbejdsdage.
  • Hvis varen er sammenligneligt, vil du modtage varen til en pris, der er 75 kr. billigere!

Følgende betingelser gælder: 

Garantien gælder kun for nye varer, der kan leveres med det samme, ikke til tjenester (f.eks. montering), produkter fra salg og slutsalg, specielle kampagner, konkurser, konkurssalg, forretningsopløsninger, auktioner (f.eks. eBay), sammenligningsportaler (f.eks. check24), demonstrationsmodeller, beskadigede eller defekte produkter og kun for tilbud fra forhandlere med base i Danmark.

Har du fundet et mere fordelagtigt produkt?

Vis os produktet og forhandleren med et nøjagtigt link til hjemmesiden, upload et udklip fra en brochure eller send os tilbudet pr. Fax.

Felter der er mærket med * skal altid udfyldes.

 vigtige anvisninger

For at garantere hurtig behandling skal du sørge for, at vi kan sammenligne produkterne ved at henvise tilbuddet til forhandlerlinket. Hvis du er i tvivl, skal du uploade et skærmbillede med konkurrence-tilbudet via vores uploadfunktionalitet og skrive dine kommentarer i kommentarfeltet.

  • Rameder skal kunne forstå prissammenligningen ved hjælp af en officiel prisliste, reklame, et skriftligt tilbud eller et websted.
  • Gavekuponer (f.eks. 100 kr. -kupon) kan kombineres når som helst med vores prisgaranti.
  • Dette tilbud er udelukkende rettet mod slutkunder.