Altid 137.000 produkter på lager

Køb Fiat fodmåtter

Gummifodmåtter, biltæpper af velur eller nålefilt

Igennem årtier af erfaring med fodmåtter biltilbehør, har Rameder udviklet sig til eksperten for Fiat fodmåtter. Vi sælger på vores hjemmeside Fiat fodmåtter fra producenten Azuga. Vi kender vores sortiment, vi kender alle fodmåtte producenter og vi kender fordele og ulemper af de forskellige Fiat fodmåtter. Dermed er vi i stand til at præsentere dig, ud fra alle systemer på markedet, de for dig nemmeste og hurtigste til at montere fodmåtte systemer.

Vores konfigurator blev udviklet for at lette dig køretøjsudvalget og senere udvalget af fodmåtterne. Igennem den grupperede fremvisning på denne side er det nu meget nemmere at selektere dit køretøj ud af den meget store produktportefølje fra . I det næste konfiguratior skridt kan du bestemme endnu nærmere dit Fiat model.

Fodmåtter Fiat

Fiat Fodmåtter

De til din Fiat passende fodmåtter i OEM kvalitet bliver specielt fremstillet til din Fiat. Fodmåtterne er især af høj kvalitet og bedst egnet til beskyttelse mod snavs og våd. Fiat fodmåtterne bliver leveret i en tung udførelse og er skrid sikker. Naturligvis er Fiat fodmåtterne også neutral i lugten og besidder ovale fodmåtte clips til fastgørelse af fodmåtten i din Fiat. Ved siden af fodmåtter har vi desuden Fiat biltæpper i programmet.

  • Gummi og velur fodmåtter
  • meget robust materiale
  • enkel rengøring
  • perfekt tilpasset
skridt tilbage

Rameder anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige service. Ved at surfe videre i online-shoppen accepterer du brugen af cookies. Læs mere i bestemmelserne om databeskyttelse.

Ok, jeg accepterer