Bemærk: På grund af den i øjeblikket høje efterspørgsel forventes levering af varerne forsinket med 2-3 arbejdsdage.

Altid 137.000 produkter på lager

Køb VW CRAFTER anhængertræk

Du er der næsten! Du er kun få klik væk fra din ny VW CRAFTER anhængertræk. Du skal nu kun udvælge køretøjstypen og til slut motoren af din VW CRAFTER.

Hvorfor disse informationer er nødvendigt? Produktet anhængertræk er meget kompleks. Der findes et utallige systemer på bildele markedet. Afhængigt af den monterende VW CRAFTER anhængertræk skal fx foretages et udsnit på kofangeren eller ledningsnettet af det monterende elsæt er forskelligt. Udvalgskriterierne og spørgsmålene tjener udelukkende hensynet, at tilbyde dig uden tvivl det rigtige anhængertræk, for at ved montagen af VW CRAFTER anhængertrækket foregår alt optimalt.

Fast VW CRAFTER anhængertræk


starre VW CRAFTER Anhängerkupplung

Hos en fast VW CRAFTER anhængertræk er kuglehovedet skruet eller svejset fast eller med tværtraversen og er dermed altid klar til brug. Et fast VW CRAFTER anhængertræk er for de kunder interessant, som hyppigt bruger bruger en trailer eller andre transportløsninger med trækanordningen. VW CRAFTER elen, især for professionelle, som bruger anhængertrækket til arbejdet, er at kuglehovedet ikke skal tages af. Det sparer et arbejdskridt og på grund af det fast anhængertræk – det billigste system, også penge.

  • prismæssigt det billigste anhængertræk
  • egnet til hyppigt brug
  • kuglehovedet kan ikke tages af


aftagelig VW CRAFTER anhængertræk


abnehmbare VW Anhängerkupplung

Ved et aftageligt VW CRAFTER anhængertræk kan kuglehovedet tages af. Her skelner man imellem VW CRAFTER anhængertræk med et håndtags system og fuldautomatiske systemer. Forskellene mellem systemerne ligger i første hånd i betjeningen, komforten og prisen. Ved fuldautomatiske VW CRAFTER anhængertræk systemer hægter det spændte kuglehoved automatisk med en lyd ind. Håndtags systemer spændes og sikres derimod manuelt.

  • enkelt til at betjene
  • kuglehovedet kan tages af
  • lige pris-ydelse forhold
  • det mest solgte anhængertræk system

svingbar VW CRAFTER anhængertræk


schwenkbare VW CRAFTER Anhängerkupplung

Ved et svingart VW CRAFTER anhængertræk er kuglehovedet forbundet fast med tværtraversen. Den skal hverken på- eller afmonteres. Kuglehovedet bliver igennem et drejehjul sat i beredskabs- eller hvileposition. Bliver nummerplade eller dele af belysningen tildækket af VW CRAFTER anhængertrækket, så skal kuglehovedet sættes i hvileposition. Kuglehalsen og stikdåsen er i dette tilfælde ikke længere synligt.

  • uovertruffen komfort og meget nemt til at betjene
  • kuglehovedet behøves, når den ikke bruges, ikke lagres i køretøjet
  • det dyreste anhængertræk system
skridt tilbage

Rameder anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige service. Ved at surfe videre i online-shoppen accepterer du brugen af cookies. Læs mere i bestemmelserne om databeskyttelse.

Ok, jeg accepterer