Bemærk: På grund af den i øjeblikket høje efterspørgsel forventes levering af varerne forsinket med 2-3 arbejdsdage.

Altid 137.000 produkter på lager

Køb Suzuki GRAND VITARA I anhængertræk

Du er der næsten! Du er kun få klik væk fra din ny Suzuki GRAND VITARA I anhængertræk. Du skal nu kun udvælge køretøjstypen og til slut motoren af din Suzuki GRAND VITARA I.

Hvorfor disse informationer er nødvendigt? Produktet anhængertræk er meget kompleks. Der findes et utallige systemer på bildele markedet. Afhængigt af den monterende Suzuki GRAND VITARA I anhængertræk skal fx foretages et udsnit på kofangeren eller ledningsnettet af det monterende elsæt er forskelligt. Udvalgskriterierne og spørgsmålene tjener udelukkende hensynet, at tilbyde dig uden tvivl det rigtige anhængertræk, for at ved montagen af Suzuki GRAND VITARA I anhængertrækket foregår alt optimalt.

Venligst vælg dit køretøjsmodel ud fra listen.

Fast Suzuki GRAND VITARA I anhængertræk


starre Suzuki GRAND VITARA I Anhängerkupplung

Hos en fast Suzuki GRAND VITARA I anhængertræk er kuglehovedet skruet eller svejset fast eller med tværtraversen og er dermed altid klar til brug. Et fast Suzuki GRAND VITARA I anhængertræk er for de kunder interessant, som hyppigt bruger bruger en trailer eller andre transportløsninger med trækanordningen. Suzuki GRAND VITARA I elen, især for professionelle, som bruger anhængertrækket til arbejdet, er at kuglehovedet ikke skal tages af. Det sparer et arbejdskridt og på grund af det fast anhængertræk – det billigste system, også penge.

  • prismæssigt det billigste anhængertræk
  • egnet til hyppigt brug
  • kuglehovedet kan ikke tages af


aftagelig Suzuki GRAND VITARA I anhængertræk


abnehmbare Suzuki Anhängerkupplung

Ved et aftageligt Suzuki GRAND VITARA I anhængertræk kan kuglehovedet tages af. Her skelner man imellem Suzuki GRAND VITARA I anhængertræk med et håndtags system og fuldautomatiske systemer. Forskellene mellem systemerne ligger i første hånd i betjeningen, komforten og prisen. Ved fuldautomatiske Suzuki GRAND VITARA I anhængertræk systemer hægter det spændte kuglehoved automatisk med en lyd ind. Håndtags systemer spændes og sikres derimod manuelt.

  • enkelt til at betjene
  • kuglehovedet kan tages af
  • lige pris-ydelse forhold
  • det mest solgte anhængertræk system

svingbar Suzuki GRAND VITARA I anhængertræk


schwenkbare Suzuki GRAND VITARA I Anhängerkupplung

Ved et svingart Suzuki GRAND VITARA I anhængertræk er kuglehovedet forbundet fast med tværtraversen. Den skal hverken på- eller afmonteres. Kuglehovedet bliver igennem et drejehjul sat i beredskabs- eller hvileposition. Bliver nummerplade eller dele af belysningen tildækket af Suzuki GRAND VITARA I anhængertrækket, så skal kuglehovedet sættes i hvileposition. Kuglehalsen og stikdåsen er i dette tilfælde ikke længere synligt.

  • uovertruffen komfort og meget nemt til at betjene
  • kuglehovedet behøves, når den ikke bruges, ikke lagres i køretøjet
  • det dyreste anhængertræk system
skridt tilbage

Rameder anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige service. Ved at surfe videre i online-shoppen accepterer du brugen af cookies. Læs mere i bestemmelserne om databeskyttelse.

Ok, jeg accepterer