Menu

Meddelelse fra 29.06.2018 kl. 11:03

Rameder er til fjerde gang i træk blevet udmærket i kategorien ”bil og motorcykel”

COMPUTER BILD „Top Shop 2018“
"Top-Shop-Check" fra COMPUTER BILD i sammenarbejde med det førende statistikportal Statista, tæller med til de af sin art, omfangrigeste test i Tyskland. Seglet, som udgives hvert år, udmærker onlineshop hvor der ”nem, sikker og bekvemt” kan købes ind. Rameder, Europas markedsleder indenfor anhængertræk og transporttilbehør, blev i år udmærket til fjerde gang med titlen ”Top Shop”. Jens Waldmann, afdelingsleder marketing, siger hertil: ”udmærkelsen bekræftiger, at vi med vores digitale tilbud er på den rette vej. Naturligvis stopper vi ikke her og hviler, med prøver altid hvor vi kan forbedre os endnu mere, for at optimere indkøbsoplevelsen på www.rameder.dk mere.”

”I internethandlen kan vi ikke rillade det, at potentielle kunder er overbelastet med vores hjemmeside eller endda bliver forskrækket. Søgefunktionen skal levere passende resultater, kategorierne skal følge den røde tråd og ved spørgsmål skal altid en personlig kontaktperson finde tid til at hjælpe”, understreger Jens Waldmann. At strategien går op, beviser fx de 225.000 pr år solgte anhængertræk og den overgennemsnitlige kundetilfredshed. Også i fremtiden vil Rameder lægge størst vægt på en glat indkøbsoplevelse og ”Top Shop 2018” under www.rameder.dk” værne og pleje.

Alt i alt tager testen hensyn til 119 kriterier i seks områder: Disse strækker sig fra „opbygning & usability” over ”tillid & sikkerhed” og ”service & kommunikation”, hen til ”payment”, ”køb & levering” ligesom ”tekniske detajlier”. Takket nyeste sikkerhedsteknik, en specielt uddannet kundeservice og en alt i alt intuitiv betjening, blev Rameder onlineshoppen også i fortiden flere gange udmærket. Alle som besøger www.rameder.dk, finder der et bredt udvalg af produkter omkring bilen.

Pressemeddelelser download nu (1,2 MB)


Pressekontakter

Rameder Anhängerkupplungen und Autoteile GmbH
Christiane Rudyk
Frankfurter Ring 95
80807 München • Tyskland

Telefon +49 (0) 89 358 920 127
c.rudyk@rameder.de

    Specialist i anhængertræk i Danmark