Menu

Det er let at købe et anhængertræk

Anhængertræk hører til Rameder som amen i kirken - og har været det i over 25 år. I 1995 begyndte succeshistorien mellem den praktiske krog bag på køretøjet og firmaet Rameder Anhängerkupplungen und Autoteile GmbH, dengang stadig i Bayern. Vi er stolte over at have mange glade kunder i det sidste kvart århundrede, og at have gjort os et navn internationalt, som markedsleder for anhængertræk og andre transportmuligheder såsom lastholdere eller cykelholdere.

Vi har også det rigtige anhængertræk til dit køretøj - hvad enten det er fast, aftageligt eller drejeligt. Forresten forlader vi dig ikke alene, når det kommer til montering af anhængertræk, for siden 2015 har vi været glade for at overtage monteringen af din nye anhængertræk på et af vores 39 monteringssteder.

Køb nu
 • Westfalia
 • Oris ACPS
 • Brink
 • Auto-Hak
 • GDW
 • Imiola
 • MVG
 • BOSStow

  Indholdsfortegnelse

  1. Varianter af anhængertræk
  2. Anvendelse af anhængertræk
  3. Støttelast, anhængerbelastning, D-værdi og kontrolmærke
  4. Forskel på 7 & 13-polet kabelsæt
  5. Anhængertræk, producent
  6. Køb anhængertræk online
  7. Vi garanterer dig den bedste pris!
  8. Vælg et anhængertræk til dit køretøj!

  1. Varianter af anhængertræk

  Faste anhængertræk

  Ved et fast anhængertræk er kuglestangen permanent forbundet med køretøjet. Denne variant er den billigste og mest holdbare version af anhængertræk. For prisorienterede kunder, men også for langvarige brugere (f.eks. med almindelig trailer), er det faste anhængertræk en klar anbefaling. På køretøjer med parkeringshjælp kan det dog ske, at koblingskuglen genkendes af bakkesensorerne som en hindring.

  aftageligt anhængertræk

  For aftagelige anhængertræk, skelnes der mellem manuelle- og håndtagssystemer og automatiske systemer. Manuelle- og håndtagssystemer er økonomisk designede, aftagelige anhængertræk til prisbevidste kunder og til lejlighedsvis brug. Disse systemer er kendetegnet ved en enkel og pålidelig konstruktion såvel som deres brugervenlighed.

  drejeligt anhængertræk

  Anhængertrækkets luksusklasse er defineret af de drejelige systemer. Et drejeligt anhængertræk er uovertruffent med hensyn til komfort og betjening, og giver dig mulighed for at bruge det med det samme, når som helst, og giver din bil ikke kun teknisk værdi, men også et individuelt look.

  2. Hvilket anhængertræk passer til mig?

  Campingvogne, hestetrailere, båd- eller bilanhængere og cykelholdere

  Uanset om du ønsker at tage på ferie med din autocamper eller campingvogn, køre din hest til næste rideturnering, transportere din båd til de store søer i Mecklenburg , tage din sportsvogn ud på Nordschleife, eller bare tage din cykelholder med dig på en weekend tur eller på ferie skal du have et anhængertræk og det passende kabelsæt til alle anvendelsesmåder. Vores omfattende produktsortiment af faste, drejelige eller automatisk aftagelige anhængertræk fra alle kendte fabrikanter af anhængertræk , hjælper dig med at gøre din anvendelse mulig.

  små anhængere

  At have en lille anhænger kan være meget nyttigt, især når du bygger dit eget hjem eller laver havearbejde. For at trække sådan en anhænger, anbefaler vi ud over vores faste, drejelige og aftagelige automatiske anhængertræk, vores omfattende og billige udvalg af manuelle- og håndtagssystemer.

  køb dit anhængertræk her
  • Autoanhænger
  • Bådtrailer
  • Cykelholder til anhængertræk
  • Hestetrailer
  • Campingvogn

   Kort bemærket

   • Du har altid brug for et anhængertræk til bilen og det relevante kabelsæt.
   • Rameder dækker alle anvendelsesområder med faste, aftagelige og drejelige anhængertræk.
   • Hvis det er nødvendigt med et anhængertræk, anbefaler vi meget ofte den billige, faste variant.
   • Hvis du kun bruger anhængertrækket en eller to gange om året, anbefaler vi altid aftagelige systemer.
   • Fordelen ved aftagelige systemer er, at kuglehovedet kan fjernes, når det ikke er i brug.

   3. Hvad betyder oplysningerne om anhængertrækket?

   Støttelast

   Støttebelastningen refererer til den lodrette kraft, der virker på koblingskuglen. De af os opgivne værdier refererer udelukkende til det pågældende anhængertræk. Bilens kugletryksværdi finder du enten i registreringsattesten eller i bilens instruktionsbog.

   Anhængerlast

   Dette er den belastning, der kan fastgøres til det trækkende køretøj. Bilproducenterne angiver de pågældende anhængerlaster for hver biltype. De af os opgivne værdier refererer udelukkende til det pågældende anhængertræk, ikke til bilens værdier. Dem finder du i registreringsattesten.

   D-værdi

   D-værdien for et anhængertræk er en teknisk parameter og tjener som grundlag for beregning af den tilladte tilkoblingslast. Den svarer til trækbjælkekraften. Når den en gang er bestemt og kontrolleret med en egnet konstruktion, forbliver den uændret. D-værdien er angivet på anhængertrækkets typeskilt.

   Typeskilt

   Hvert anhængertræk, trækbeslag eller i nogle tilfælde flangekugler er underlagt mærkning. På typeskiltet finder du alle vigtige oplysninger om anhængertrækket. Startende med producenten, støttelast, producentnummer, kontrolmærke, D-værdi og, hvis tilgængelig, typenummeret.

   Sammenfatning

   • Støttelasten og D-værdien findes på typeskiltet.
   • Anhængerlasten, der er tilladt for køretøjet, findes i køretøjets dokumenter.

   4. Hvad er forskellen mellem et 7-pin og et 13-pin kabelsæt?

   7-polet kabelsæt

   Et billigt, men ikke længere helt opdateret kabelsæt. Et fælles anvendelsesområde er, at trække små anhængere. Brugen af ​​en cykelholder er ikke lovligt på grund af manglen på baklysfunktionen. I stedet skal der anvendes et 13-polet kabelsæt.

   13-polet kabelsæt

   Svarer til den nuværende standard i bilindustrien. Det sikre låsesystem, den stænksikre kobling og den muligheden for baklysfunktion taler for dette kabelsæt. Næsten alle 13-polede kabelsæt giver mulighed for permanent positiv forsyning til anhængeren og opladning af et batteri i vognen/hestetraileren. Dette betyder, at 13-polede kabelsæt er vores bedste anbefaling, især til brug med campingvogne.

   vigtig note

   • Brug af campingvogn eller hestetrailere? Anbefaling: 13-polede kabelsæt.
   • Når du bruger cykelholdere, er et 13-polet kabelsæt obligatorisk.
   køb kabelsæt her

   5. Er der forskelle i kvaliteten blandt producenter af anhængertræk?

   Udover anhængertræk fra kendte originale udstyrsmærker som Bosal, Brink, Oris eller Westfalia fører Rameder også produkter fra GDW, MVG og Autohak. Dette giver vores kunder sikkerhed og præcision i mange års erfaring og de højeste kvalitetsstandarder. Billige produkter fra Fjernøsten har normalt ikke kun utilstrækkelig korrosionsbeskyttelse, men også en dårlig pasform og skal bearbejdes omhyggeligt under monteringen.

   Det kan koste meget tid og nerver - eller dyre timer på værksted. Til testformål samler Rameder mange produkter selv på prøvebasis, for at kunne garantere nem montering. Kvalitet lønner sig på lang sigt, selv med slid: Rameder er for eksempel afhængig af CARLOS TC-belastningstest, hvor hele anhængertrækkets livscyklus simuleres.

   6. Hvorfor skal jeg købe et anhængertræk online og ikke hos et værksted?

   Hvis du vil have et anhængertræk, er rameder.dk det perfekte sted at gå hen. Her kan kunden med et par klik finde ud af, om han kan eftermontere det ønskede anhængertræk på sin bil, og om anhængertrækket er tilgængeligt. Hvis der i modsætning til forventning ikke findes et tilsvarende produkt, kan ingen andre leverandører normalt tilbyde et produkt, der er egnet, selv med hensyn til kvalitet. Rameder er også meget billigere end bilproducenternes eftermonterede løsninger og underbyder normalt andre tredjepartsudbydere.

   Monteringen af anhængertrækket er meget lettere end forventet. Montering af anhængertrækket er meget nemmere end forventet. Vi anbefaler vores kunder at lade monteringen blive udført på Rameders egne monteringssteder. Der er specialuddannede bilmekanikere, der kan udføre monteringen hurtigt, nemt og professionelt. Især ved meget nye køretøjer, kan aktivering af anhængertræk være et problem, når du selv monteret det. I princippet har du dog tre muligheder, når det kommer til montering:

   Monteringsmuligheder

   1. Gør-det-selv montering, med support fra uddannede bilmekanikere via en separat teknisk hotline
   2. På køretøjets eget værksted efter eget valg via omkostningsoverslag *

   * Takket være TecDoc systemet til reservedelshåndtering, har utallige bilvirksomheder i hele Tyskland adgang til alle produkter hos Rameder og kan give dig et præcist estimat på omkostningerne, takket være information om arbejdstid. erstellen.

   7. Vi garanterer dig den bedste pris!

   Som markedsleder for anhængertræk, stræber vi altid efter at tilbyde dig ikke kun den bedste kvalitet, men også den bedste pris. Hvis du alligevel har fået et billigere tilbud på et anhængertræk, et anhængertræk komplet sæt eller et kabelsæt fra en anden forhandler, og dette produkt svarer til et af vores produkter, kan du gøre brug af vores bedste-pris garanti. Vi giver dig et tilbud, der er 75 kr. under konkurrentens.

   Sådan fortsætter du:

   • Gå til formularen for at få den bedste-pris garanti.
   • Vis os varen og forhandleren med et nøjagtigt link til hjemmesiden.
   • Indlæs f.eks. uddrag en brochure eller send os tilbuddet pr. fax.
   • Vi tjekker forhandlerens tilbud inden for 1-2 arbejdsdage.
   • Hvis varen er sammenligneligt, vil du modtage varen til en pris, der er 75 kr. billigere!
   til bedste-pris formularen

   8. Vælg nu anhængertræk til dit køretøj!

   At købe et nyt anhængertræk kan hurtigt føre til mange spørgsmål. Er mit køretøj klar til installation af et anhængertræk? Hvilken nøjagtig model ejer jeg? Og hvad præcist er niveaukontrol? Vi ønsker at besvare disse og andre spørgsmål til dig med vores detaljerede vejledning til anhængertræks ophæng.

   Vi har oprettet en bilfinder, så vi hurtigt kan tilbyde dig det rigtige anhængertræk til dit køretøj. Når du har valgt din bilproducent, din model og din motorstørrelse, modtager du en klar liste over de anhængertræk der passer til din bil.

   Oversigt over bilproducenter