Menu

Vores medarbejdere præsenterer sig

Vi tager imod din bestilling, hjælper dig med gode råd og giver oplysninger om leveringstider. Desuden besvarer vi prisforespørgsler, der er specielt afstemt efter din bil, eller hjælper videre, hvis du har monteringsproblemer. Vi er altid klar, uanset om det er før eller efter dit køb.

Service-hotline

Daniela
Alesandro
Alina
Andreas
Andreas
Anika
Beatrice
Christina
Heiko
Kathleen
Katja
Matthias
Melanie
Ronja
Stefanie
Sven

Returnering

Vi behandler dine returordrer telefonisk og er i kontakt med afhentningstjenesten angående afhentning af varerne i dit hjem. Når varerne er modtaget og inspiceret, fastsætter vi tilbagebetalingsbeløbet.

Kathrin
Anja
Janin
Kathi
Mandy
Manuela
Sabine

Teknik-helpline

Vi rådgiver dig først og fremmest om tekniske problemer og hjælper dig med spørgsmål om montering. Med vores praktiske erfaring fra forskellige værksteder er vi den perfekte rådgiver vedr. anhængertræk og montering. Når vi monterer anhængertræk i vores RMPs, fjernkoder vi køretøjet.

Ramon
Christian
Dean-Stephan
Jens
Kristian
Markus
Martin
Michael
Philipp

E-handel

Vi har specialiseret os i at optimere og løbende forbedre vores online shop. Det ligger os derfor meget på sinde at give dig en brugervenlig købsoplevelse. Gennem vores sociale medier eller vores nyhedsbrev, som vi også redigerer internt, har du altid adgang til de seneste nyheder om Rameder.

Lars
Mario
Melanie

Indkøb

Vi er ansvarlige for at vedligeholde alle vores varer i online-shoppen. Desuden holder vi altid øje med vores lagerbestand af varer og analyserer markedet for potentielle nye producenter og produkter med henblik på at udvide vores sortiment løbende.

Andy
Johannes
Maria
Stephan
Steve
Tobias
Tobias

Bogholderi

Vi er ansvarlige for alle aktiviteter i forbindelse med løn, omkostninger og økonomi. Andre opgaver omfatter udarbejdelse af lønsedler og udarbejdelse af månedlige og årlige regnskaber i overensstemmelse med handelsloven.

Antje
Alena
Christin
Christin
Kathrin
Natalia
Patricia
Regina

DET

Vi støtter fortrinsvist hele virksomheden, når der er tekniske problemer og vanskeligheder. Desuden er vi ansvarlige for at administrere vores forskellige systemer, vedligeholde varestyringssystemet SAP og administrere vores interne hardware og software.

Matthias
Daniel
Marvin
Marco
Paul
Philipp
Stefan

Lager

Bernd
Andreas
Bajram
Christian
Christoph
Daniel
Frank
Kadrush
Martin
Matti
Mevlud
Rene
Ronny
Sebastian
Sefer
Steffen
Thomas
Tom
Toni

Elever

Philip
Susan
Tristan