Altid 137.000 produkter på lager

Information om fortrydelsesret for forbrugere

Fortrydelses- og returneringsretten, som allerede kendes fra de alm. forretningsbetingelser, vises igen her i redigeret form på en overskuelig måde, og du kan på den måde hurtigt og nemt læse alle de vigtigste betingelser.

Fortrydelsesret

Du har ret til at ophæve denne aftale inden tredive dage uden grund. Fortrydelsesretten udgør tredive dage fra den dag, hvor du eller en tredjemand navngivet af dig, som ikke er transportøren, har taget den sidste vare i besiddelse. For at gøre din fortrydelsesret gældende, skal du oplyse os


Rameder Anhängerkupplungen und Autoteile GmbH
repræsenteret ved direktørerne Dirk Schöler og Stefan Bertelshofer
Am Eichberg Flauer 1
07338 Leutenberg/OT Munschwitz
Tyskland


Tlf.: +49 3 67 34 / 35 416
Fax: +49 3 67 34 / 35 315
E-Mail: withdrawal@rameder.dk


ved hjælp af en entydig erklæring (f.eks. et brev sendt med posten, telefax eller e-mail) om din beslutning om at fortryde denne aftale. Til dette formål kan du anvende den fortrykte fortrydelsesformular hvilket dog ikke er noget krav. Du kan også udfylde og sende formularen eller en anden entydig erklæring elektronisk nederst på denne side.


Hvis du benytter dig af denne mulighed, vil vi straks (f.eks. via e-mail) sende dig en bekræftelse på, at vi har modtaget en sådan fortrydelse. For at overholde fortrydelsesfristen er det tilstrækkeligt, at du sender meddelelsen om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten, inden fortrydelsesfristen udløber.


Konsekvenser ved fortrydelse

Hvis du tilbagekalder denne kontrakt, skal vi straks tilbagebetale dig alle betalinger, som vi har modtaget fra dig, inkl. leveringsomkostningerne (med undtagelse af de ekstra udgifter, som er påløbet, fordi du har valgt en anden type levering end den, vi har tilbudt, som den billigste standardlevering), og senest inden fjorten dage fra den dag, hvor vi modtog meddelelsen om din fortrydelse af aftalen. Til denne tilbagebetaling anvender vi samme betalingsmiddel, som du brugte ved den oprindelige transaktion, medmindre vi udtrykkeligt har aftalt andet med dig; du vil under ingen omstændigheder blive tilkendt vederlag for denne tilbagebetaling.


Vi afhenter varerne. Du afholder de umiddelbare udgifter til returnering af varerne. Udgifterne beregnes efter pakkens størrelse, men kan dog højest beløbe sig til ca. DKK 260. Du skal kun erstatte et evt. værditab på varerne, hvis dette værditab skyldes en ikke nødvendig omgang med varerne fra din side med henblik på kontrol af varernes beskaffenhed, egenskaber og funktion.


Formular

Her kan du downloade den aktuelle skabelon til fortrydelsesformularen.


Formular til fortrydelse af køb

Jeg/vi meddeler herved, at jeg/vi ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min/vores købsaftale på følgende vare(r):